Властите в Калифорния разрешиха на компанията Reviver Auto да започне

...
Властите в Калифорния разрешиха на компанията Reviver Auto да започне
Коментари Харесай

Калифорния разреши дигитални регистрационни табели

Властите в Калифорния позволиха на компанията Reviver Auto да стартира продажба на цифрови автомобилни номера. Пилотен план с цифрови табели стартира и в щата Аризона.

Цифровият регистрационен номер RPlate Pro, показан на Детройтския автосалон, може да изписва както обичайни комбинации от букви и цифри, по този начин и свободни текстове, утвърдени от Департамента по регистрация на автомобилния превоз. Настройките се правят през уеб-базиран интерфейс.



Дигиталните табели оферират и други благоприятни условия като автоматизирано продължение на регистрацията, лъчение на рекламни известия, информация за обезщетен паркинг, застраховка и нарушавания.

Експерти чакат за една година в Калифорния да се появяват най-малко 100 000 автомобила с цифрови регистрационни табели. Собствениците ще могат да избират сред тях и обичайните номера.

Законопроектът, с който се предлага разрешаването на цифрови табели, бе препоръчан от сенатора от Демократическата партия Карън Прайс през 2010 година Идеята е нормалното комбиниране от букви и числа да се изобразява единствено по време на придвижване, а когато колата спре на светофар или в запушване, номерът да излъчва реклама.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР