Властите в Италия не обръщат кой знае какво внимание на

...
Властите в Италия не обръщат кой знае какво внимание на
Коментари Харесай

Властите в Италия: Футбол?! Това е последната ни грижа

Властите в Италия не обръщат кой знае какво внимание на апелите на футболната общност за наложителни доиграване на сезона. Страната към момента се бори с пандемията от COVID-19, която нанесе огромни вреди върху локалното население. В същото време президентът на футболния съюз Габриеле Гравина е безапелационен, че няма да се откаже в устрема си да спомага за позволение за подновяването на шампионата.
„ Самият аз съм огромен футболен почитател, само че с тези по над 400 смъртни случаи дневно футболът ни е последната грижа. Животът на хората е преди всичко “, безапелационен беше здравният министър на Италия Роберто Сперанца за Radio Capital.

 Няма по какъв начин да съм гробокопачът, явен е президентът на италианския футбол

„ Битката не е извоювана – продължи Сперанца. – Ако отворим стадионите и учебните заведения, това ще значи, че даваме опция за нови физически контакти сред хората. “

Според кривите пикът от смъртни случаи на Ботуша най-вероятно е преминат. За последните три дни се следи спад в броя на умрелите, като за вчерашния 19 април те са 433. Същата наклонност се вижда и при новозаболелите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР