Властите в Италия може да преразгледат изискванията за ковид сертификат,

...
Властите в Италия може да преразгледат изискванията за ковид сертификат,
Коментари Харесай

Италия: За постигането на 90% ваксинирано население не достигат още 2 млн. италианци

Властите в Италия може да преразгледат условията за коронавирус документ, когато бъде реализирана 90% имунизация на популацията, сподели през днешния ден заместник-министърът на опазването на здравето Андреа Коста.

„ Целта е да реализираме 90% имунизирани и тогава може да преминем към нова фаза и да преразгледаме ограничаващите ограничения като потреблението на зелените документи ”, съобщи той в ефира на радио Cusano. За постигането на тази цел не доближават още 2 милиона жители.
 Официален отчет разкри: Само 2,9% от смъртните случаи от Covid-19 в Италия се дължат непосредствено на вируса Официален отчет разкри: Само 2,9% от смъртните случаи от Covid-19 в Италия се дължат непосредствено на вируса
Според последния отчет на Италианския върховен здравен институт (ISS), единствено 2,9% от 130 468 смъртни случаи, публично приписвани на Covid-...

По данни на здравното министерство, в Италия 89% от популацията над 12-годишна възраст са минали цялостен курс на имунизация. Властите се надяват до края на годината да реализират 90%. Темповете на имунизация се забавиха, защото към 7% от италианците отхвърлят да се имунизират, а също така има и такива, които се съмняват.

Властите държат на системата „ зелен документ ”, която, съгласно министрите, разрешава да се избегне локдаун. В момента зелен документ е нужен за работа в държавния и частния бранш, а неотдавна на местата в театри, кина и музеи бе разрешено да работят с цялостен потенциал, когато посетителите им имат документи.

Вчера вестник Corriere della Sera заяви, че изключителното състояние в страната може да бъде удължено до март 2022 година, а до юни да остане нуждата от показване на коронавирус документ. Италия вкара изключително състояние поради ковид на 31 януари 2020 година, който бе удължаван няколко пъти. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР