Властите в Италия изпробват нов метод за установяване наличието на

...
Властите в Италия изпробват нов метод за установяване наличието на
Коментари Харесай

Италия с нов тест за коронавирус за деца

Властите в Италия тестват нов способ за определяне съществуването на COVID-19 при деца, оповестява Евронюз, представени от БГНЕС. В три учебни заведения в района Лацио на децата в учебно заведение са раздадени дребни памучни топчета, които би трябвало да дъвчат като дъвка в продължение на към 5 минути.
По този метод се събира слюнка, изясняват специалистите от локалната здравна работа. Предимството при този способ е, че е доста гальовен, по тази причина е подобаващ за тестване на деца.
 Коронавирусът ужили италианския туризъм с 16 милиарда евро Коронавирусът ужили италианския туризъм с 16 милиарда евро
Пандемията от COVID-19 е нанесла сериозен удар на италианската туристическа промишленост, като финансовите загуби през тази година към този момент въ...
Резултатите са подготвени след няколко часа, тъй че в случай че детето е инфектирано, да може да бъде изведено бързо от учебно заведение.
Подчертава се, че пробата на слюнка не замества съществуващите досега проби и може да се употребява в допълнение за следене на инфектираното лице.
В район Лацио и в четири други района е в действие наложително носене на маски навън, като се планува мярката да бъде въведена за територията на цяла Италия като мярка против възходящия брой новозаразени с ковид.
 
 Бурята Алекс връхлетя Югоизточна Франция и Италия Бурята Алекс връхлетя Югоизточна Франция и Италия
Поне двама души са починали, а до 20 към момента са в неопределеност, откакто мощна стихия удари Югоизточна Франция и Северозападна Италия, о...
Всичко за ковид следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР