Властите в испанския град Аликанте са задържали 40-годишна жена, заподозряна

...
Властите в испанския град Аликанте са задържали 40-годишна жена, заподозряна
Коментари Харесай

Жена отмъкна 40 вибратора, за да ги раздаде благотворително

Властите в испанския град Аликанте са задържали 40-годишна жена, обвинена в кражбата на 40 вибратора от локален еротиен магазин.
Заподозряната, която е била арестувана през вчерашния ден, е освободена през днешния ден от ареста, като следва против нея да бъдат повдигнати обвинявания. Самата извършителка е направила цялостни признания пред проверяващите, обяснявайки, че едната част от откраднатата стока е дарила в един от масажните салони в града, а другата половина е раздала като благотворителен акт на свои съграждани.
От управата на магазина оповестиха, че въпросната кражба е била осъществена на 23 януари - тъкмо в деня, когато са получавали нова стока. Тогава на охранителните камери било видяно по какъв начин обвинената влиза в обекта и отмъква един от опакованите кашони и незабавно по-късно побягва. Твърдят, че никой от чиновниците на магазина не е видял какво се е случило, защото закононарушението било осъществено в границите на секунди.
Стойността на откраднатото възлизала на към 2000 евро, като за момента служителите на реда са съумели да открият и да върнат едвам половината вибратори. Търсенето на другата половина продължава измежду жителите на Аликанте.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР