Властите в Ирландия разследват съобщения за неидентифицирани летящи обекти -

...
Властите в Ирландия разследват съобщения за неидентифицирани летящи обекти -
Коментари Харесай

Разследват случай на НЛО, съобщен от двама пилоти в Ирландия

Властите в Ирландия проверяват известия за неидентифицирани летящи обекти - НЛО , следени от ирландския бряг, откакто двама водачи оповестяват, че виждат ярки светлини и бързо движещи се обекти в региона, оповестяват ирландски медии.

Ирландският въздухоплавателна администрация проверява изказванията на водачите, които работят за разнообразни самолетни компании и летели над югозападното крайбрежие на Ирландия.

Според запис в отчет, водач на British Airways се свързва с надзорен център " Шанън " в 6 и 47 часа сутринта на 9 ноември и пита дали има някаква военна интензивност в региона , дават отговор му, че няма. Пилотът оповестява, че обект " се движи извънредно бързо " и се издига до лявата страна на самолета , преди " бързо да свърне на север ".

Ярките светлини се движели два пъти по-бързо от скоростта на звука . Полетът е от Монреал до Хийтроу и водачът разяснява, че обектът, който се е издигнал до самолета, се е движил със " скорост като Мах 2 ".

Друго водач, от Virgin Airlines оповестява, че вижда голям брой ярки обекти по същата траектория и в същата област . Той вижда ярките обекти в предната част на самолета, които по-късно се нараснали скоростта и се издига.

Very interesting report on Shannon high level Friday 9 November at 0630z with multiple aircraft with reported sightings of a UFO over County Kerry. Skip to 17 minutes to listen reports on @liveatc https://t.co/VP1p0hrScn #Aviation #UFO #Ireland
— Trevor Buckley (@IrishAero) 11 ноември 2018 година

Ирландската въздухоплавателна администрация разяснява: " След отчети от дребен брой въздухоплавателни средства в петък 9 ноември за необикновена въздушна активност, IAA е подал отчет. Този отчет ще бъде разследван при естествена дискретност ".

Представителите на летище " Шанън " отхвърлят коментар, до момента в който следствието продължава .

Обектите може да са астероиди , разяснява Майкъл Гарет, професор по астрофизика в Университета в Манчестър и добавя, че до момента в който информацията си заслужава да бъде разследвана, метеоритите ще са " по-разумно пояснение ".

" Когато имате качествена информация като тази, тя би трябвало да се проверява и би трябвало да се разбере, само че смятам, че евентуално има природно-естествено пояснение, а не НЛО ", добавя професорът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР