Властите в Индия препоръчаха на туристите да не се приближават

...
Властите в Индия препоръчаха на туристите да не се приближават
Коментари Харесай

Двама френски туристи бяха нападнати от маймуни в Индия

Властите в Индия предложиха на туристите да не се доближават до маймуните, откакто стадо примати атакува и леко рани двама френски гости на Тадж Махал, съобщи Франс прес.

Пострадалите имали следи от ухапвания и одрасквани по тялото. Французите били нападнати без предизвестие от стадо макаци до момента в който си правели фотоси в най-известния индийски туристически обект. На двамата туристи им била оказана здравна помощ на място.

Marauding #monkeys injure tourists at #India's #TajMahalhttps://t.co/JXEGK3FSSepic.twitter.com/y0pL7wRDFQ

— The Straits Times (@STcom) May 22, 2018

Стада маймуни непрестанно бродят из Тадж Махал и чиновниците, които се грижат за историческия архитектурен монумент, с тъга се оправят с набезите им, ориентирани против туристите. Животните опустошават парковете и офисите, като постоянно атакуван и хора, с цел да лишават храната им. Миналата година екскурзиант пострада в Тадж Махал, откакто се опита да си върне сака, откраднат под носа му от маймуна.

В Индия живеят към 50 милиона маймуни, като 10 хиляди от тях населяват Агра, паметният град, в който е повдигнат мавзолеят Тадж Махал. По публични данни маймуни били ухапали в столицата Делхи 1900 души през 2016 година.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР