Властите в Гърция затягат мерките срещу разпространението на епидемията. Извършват

...
Властите в Гърция затягат мерките срещу разпространението на епидемията. Извършват
Коментари Харесай

В Гърция започнаха масови проверки за маски, глобата е €150

Властите в Гърция стягат ограниченията против разпространяването на епидемията. Извършват се всеобщи инспекции за носене на защитни маски. Глобата е 150 евро. В крайбрежните заведения е неразрешено да има правостоящи. На сватбите и кръщенетата не би трябвало да има повече от 100 души посетители, съобщи БНР.

До края на месец август е наложително носене на маски във всички затворени публични места. Полицията организира всеобщи акции по надзор за съблюдаване на ограниченията. Проверяват пасажерите в градския превоз, фериботи и влакове. Извършват се изненадващи инспекции в комерсиалните магазини. Налагат санкции за неносене на маски както на чиновници, по този начин и на клиенти.

Полицаи предизвестяват да не се влиза в църкви без маска, а вътре се съблюдава наложителна отдалеченост. Под възбрана е събирането на хора за религиозни тържества. Броят на гостите за сватби също е съгласно квадратурата на заведението, като оптималният брой е до 100 души. Министерството по отбрана на жителите взе изключителни ограничения към питейни заведения и заведения на брега на морето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР