Властите в Гърция пускат за Коледа супер печалби в рамките

...
Властите в Гърция пускат за Коледа супер печалби в рамките
Коментари Харесай

Вижте колко народ ще спечели от данъчната лотария в Гърция

Властите в Гърция пускат за Коледа супер облаги в границите на стартиралата при започване на месеца данъчна лотария, като късметлиите този път се планува да бъдат 10 хиляди, а всеки от тях ще завоюва по 1000 евро, оповестява Българска национална телевизия.

Целта на
лотарията е да ускори битката против укриването на приходи и да насърчи заплащането на налози. Новата суперлотария потегля на 24 декември, а облагите ще бъдат разпределяни според от финансовите преводи и онлайн заплащания от януари до септември на участващите в нея данъкоплатци.

Този път гръцкото финансово министерство разгласи, че за разлика от предходния път, когато бяха разпределени един милион евро сред 1000 души, в този момент тази сума ще е 10 млн. евро.

Данъкоплатците са призовани да вземат участие в
лотарията с номера на електронни преводи на суми по плащани от тях дължими налози.

Гърция за първи път предложи данъчната
лотария на кредиторите си от Европейски Съюз и МВФ през 2014 година, надявайки се, че това ще помогне за запълване на дупките в бюджета.

Привеждането в деяние на
лотарията е изискване по настоящия кредитен пакет за страната, третия, откогато избухна рецесията през 2009 година То цели също и да насърчи електронните заплащания в Гърция. /Марица.бг
тагове данъчна
лотария гърция

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР