Властите в Австрия ще взимат по 840 евро от мигрантите,

...
Властите в Австрия ще взимат по 840 евро от мигрантите,
Коментари Харесай

Австрия ще събира от бежанците по 840 евро такса за предоставяното убежище

Властите в Австрия ще взимат по 840 евро от мигрантите, следва да ревизират наличието на мобилните устройства, както и да вкарват в ареста незаконните, които пренебрегват възбраната за престояване в Австрия.

Долната камара на австрийския парламент одобри в четвъртък ремонти в закона за правното състояние на непознатите жители.

Лидерите на Европейски Съюз се споразумяха за миграцията

За стягането на закона единомислещо гласоподаваха депутатите от ръководещата коалиция на консервативната Народна партия и крайнодясната Партия на свободата.

Новите ремонти в закона за правното състояние на непознатите жители бяха създадени по самодейност на вътрешното министерство. През юни те бяха съгласувани с парламентарната комисия по външните работи.

Борисов предава европредседателството на Австрия

Germany, Austria set talks with Italy to shut southern migrant route to Europe https://t.co/nRRVnCGo8Q As the first transit county of EU, Italy needs more help from the Union to deal with the settlement of deported migrants.
— Erdem Selvin (@erdemselvin_) July 5, 2018
Екологичен потенциал одобри резолюция: Влизащите в Европейски Съюз без визи подлежат на инспекция преди пребиваването си

Сега австрийското Министерство на вътрешните работи ще разполага с компетенции да задържа незаконни мигранти и да ги арестува за период до шест седмици на съображение на неналичието у идващите мигранти на документи, разрешаващи престояване в Австрия.

Ще тръгнат ли мигрантите и през Черно море

От бежанците ще бъдат изисквани или пък ще се удържа по едно и също време с изплащането й обществената помощ от 840 евро като такса за даването на леговище.

Освен това правоохранителните органи би трябвало да получат достъп до мобилните телефони на мигрантите за сверяване на данни и за инспекция на маршрута, по който са пристигнали в Европейския съюз, с цел да може гладко да бъдат отпращани нарушителите на Дъблинското съглашение.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР