Властите в Арканзас са арестували двама учители по химия, защото

...
Властите в Арканзас са арестували двама учители по химия, защото
Коментари Харесай

Арестуваха учители по химия в САЩ – правели метамфетамини

Властите в Арканзас са арестували двама учители по химия, тъй като правели метамфетамини сходно на измисления ефирен воин Уолтър Уайт от паметния сериал „ В обувките на Сатаната “ (Breaking Bad)

Метамфетаминът е извънредно пристрастяващ опиат, който може да се създава незаконно с химия.

Тери Бейтман и Брадли Роуланд са упрекнати в наркопроизводство. И двамата преподават химия в държавния университет „ Хендерсън “, в който учат към 3500 души.
Математици убиха жена и я потопиха в киселина Начинът, по който са се пробвали да скрият следите си, доста припомня на сюжета в Breaking Bad
Разследването почнало, откакто научният център на университета бил затворен поради „ неустановена химическа миризма “. Тестове разкрили нараснали равнища на бензил хлорид в лабораторията.
Фен на сериал " бърка " дрога с бетонобъркачка При обиска е бил открит и противогазов костюм с подписи на артисти от Breaking Bad
Бензил хлоридът се употребява в производството на избрани бои и фармацевтични артикули. Краткотрайните резултати от вдишването му са неспокойствие на очите, кожата и горните дихателни пътища. Това е химикал с разнообразно приложение, от който се вършат разнообразни типове медикаменти, само че може да се употребява и за изработката на метамфетамини.

Бейтман и Роуланд остават в ареста.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР