Властите в американският щат Мериленд въведоха обявиха извънредно положение във

...
Властите в американският щат Мериленд въведоха обявиха извънредно положение във
Коментари Харесай

Извънредно положение заради урагана Флорънс обявиха в Мериленд

Властите в американският щат Мериленд вкараха оповестиха изключително състояние по отношение на наближаващия вихър „ Флорънс”.
„ Въпреки че се надяваме за най-хубавото, се пригответе и за най-лошо”, съобщи губернаторът на щата Лари Хоган, представен от американската телевизия „ Фокс 5”. Въвеждането на това изключително състояние, ще даде достъп на локалните управляващи до някои федерални фондове. Също по този начин ще може да се употребяват спомагателни запаси за понижаване на последствията от бурята. По-рано сходна стъпка беше подхваната от управляващите във Вирджиния, Северна Каролина и Южна Каролина.
Ураганът „ Флорънс” доближи четвърта степен, която е предпоследната категория в скалата на Сафир-Симпсън. Центърът на бурята се намира на към 1985 км. югоизточно от брега на Северна Каролина. Максималната скорост напразно в урагана е към 54 км./ч., а цялата стихия се движи в западна посока със скорост към 5,6 км./ч.. Очаква се урагана да доближи американският бряг в четвъртък.
В понеделник губернаторът на Южна Каролина разгласи наложителна евакуация за всички намиращи се по бреговата линия на щата. Евакуацията ще стартира във вторник на обяд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР