Властите в американския щат Охайо идентифицираха масовия убиец на 9

...
Властите в американския щат Охайо идентифицираха масовия убиец на 9
Коментари Харесай

Масовият убиец от Дейтън бил отстранен от училище заради планирани нападения

Властите в американския щат Охайо идентифицираха всеобщия палач на 9 души при безразборната пукотевица, която той откри по улиците на град Дейтън в неделя в известен регион с нощни заведения, съобщи Асошиейтед прес.

Той е 24-годишният Конър Бетс. Оказа се, че измежду жертвите е и неговата 22-годишна сестра Меган. Тя е и най-младата от убитите. Другите жертви са на възраст сред 25 и 57 години. Има и 27 ранени. Следователите към този момент се въздържат да вършат догатки за претекста на килъра, който бързо бе убит от полицията.

Полицаите са съумели да обезвредят уличния нападател единствено за една минута. При това той е бил с бронежилетка и е имал още аварийни пълнители с патрони.

Това бе второто всеобщо ликвидиране в Съединени американски щати в границите на 24 часа. По-рано 21-годишен мъж умъртви 20 души и рани други 26 в търговски център в град Ел Пасо, щата Тексас.

Съученици на Конър Бетс оповестиха, че той е бил краткотрайно отхвърлен от учебно заведение, тъй като съставил два листата - с хора, които желал да убие и с девойки, които желал да нападне полово, съобщи Асошиейтед прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР