Властите съобщиха, че при въздушни удари в Киев е загинал

...
Властите съобщиха, че при въздушни удари в Киев е загинал
Коментари Харесай

Въздушни удари по Киев, има загинал

Властите оповестиха, че при въздушни удари в Киев е умрял един човек, а минимум четирима са ранени, съобщи Агенция Франс Прес. " Службите за незабавна помощ се отзовават на повиквания в Соломянски, Шевченковски, Подилски и Дарницки регион след " детонации в столицата ", съобщи кметът на Киев Виталий Кличко.

" В Подилски регион, по време на гасенето на пожар в жилищна постройка, беше намерено тялото на един умрял човек ", написа Кличко в Telegram.

Двама души са били ранени в Дарницки регион " вследствие на падащи парчета ", написа в Telegram началникът на военната администрация на Киев Сергей Попко.

Кличко заяви, че двама души са били " приети в болница " в Дарницки регион, откакто падащи парчета са развалили жилищна постройка. На други двама в Шевченковски регион е оказана здравна помощ на място, сподели Кличко.

Пожари са избухнали в жилищна постройка в Шевченковски регион и в нежилищна постройка в Подилски регион, сподели той и добави, че на място има служби за незабавна помощ. На фотография, оповестена в формалния канал на военната администрация на Киев в Telegram, се вижда стая във висока постройка с отнесена част от стената, което съгласно нея е резултат от падащи парчета в Дарницки регион.

Заплахата от нахлуване на съветски безпилотни самолети над града остава, се споделя в изказване на украинските военновъздушни сили. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР