Властите пуснаха изображения на лице, представляващо интерес във връзка с

...
Властите пуснаха изображения на лице, представляващо интерес във връзка с
Коментари Харесай

Властите разпространиха снимки на лице, представляващо интерес в предполагаемия палеж на магистрала 10

Властите пуснаха изображения на разположение, представляващо интерес по отношение на пожара на 11 ноември под междущатска автомагистрала 10, който бързо се популяризира върху 8 акра, което докара до затварянето на пътната артерия.

Cal Fire споделя, че лицето е носело сини къси панталони, черно яке и черна раница и е носел зелен шал. Имаше и наколенка на десния крайник. Трябва да се означи, че управляващите също споделиха, че субектът наподобява е получил забележими изгаряния на левия си крайник.

Огънят преди седмица беше подхранен от палети, коли, строителни материали, дезинфектант за ръце и други предмети, складирани под автомагистралата в центъра на Лос Анджелис. Няма известия за ранени, само че минимум 16 бездомни хора, живеещи в лагер там, са отведени в приюти, съгласно Асошиейтед прес. Пожарът също по този начин подтиква затварянето на автомагистрала 10 в региона, която се очакваше да бъде отворена още веднъж идната седмица.

Разследването на тенденциозен палеж продължава и няма задържани. Всеки, който разпозна индивида в изображенията нагоре, беше помолен да се обади на горещата линия за палежи на Cal Fire на 1-800-468-4408.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР