Властите привлякоха външни експерти в сряда, за да открият източника

...
Властите привлякоха външни експерти в сряда, за да открият източника
Коментари Харесай

Предполага се, че изтичането на въглероден оксид е убило студент от щата Вашингтон

Властите привлякоха външни специалисти в сряда, с цел да открият източника на въглероден оксид, за който се счита, че е умъртвил един студент и е разболял други двама в лицей в щата Вашингтон.

Експертите от компания за криминалистично инженерство, която е профилирана в следствия на въглероден окис, бяха в жилищната единица на The Evergreen State College в Олимпия, с цел да извършат разбора, сподели представителят на Washington State Patrol Крис Лофтис.

Загиналият студент от Евъргрийн Стейт Колидж беше разпознат от коронера на окръг Търстън пред CBS News като Джонатан Родригес. Аутопсията на 21-годишния мъж от Дюпон, Вашингтон, ще бъде осъществена в четвъртък, сподели правосъдният доктор.

Разследването ще бъде следено от Вашингтонския щатски патрул, удостовери правоприлагащата организация пред CBS News в изказване. Началникът на щатския патрул във Вашингтон Джон Р. Батист сподели, че организацията „ методично и съзнателно проверява случая и ще показа това, което откри, с обществеността ведна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР