Властите на Сан Франциско и пет окръга на щата Калифорния

...
Властите на Сан Франциско и пет окръга на щата Калифорния
Коментари Харесай

Жителите на 5 окръга в Калифорния ще си стоят у дома

Властите на Сан Франциско и пет окръга на щата Калифорния не разрешиха на популацията да напуща домете си без последна нужда поради високия брой на инфектираните с поданици.
Режимът влиза в действие от 6 декември, написа в Twitter кметът на мегаполиса Лондон Брид, представен от ТАСС. Мярката влиза в действие от 22:00 в неделя (08:00 в понеделник българско време). Според Брид това е неотложно, тъй като свободните места в лечебните заведения ще свършат на идващия ден след Рождество или на 26 декември.
 Калифорния почна да се затваря още веднъж - поради ковид Калифорния почна да се затваря още веднъж - поради ковид
Училищата в Лос Анджелис и Сан Диего - най-големите в щата Калифорния, посещавани от към 825 хиляди възпитаници - оповестиха публично, че щ...
Аналогични ограничения бяха подхванати и в окръзите Аламеда, Контра Коста, Марин, Санта Клара и Бъркли. Населението би трябвало да остане под домовете си, с изключение на за покупки на храни, медикаменти, визити при доктор или заболели родственици.
Частните предприятия би трябвало да съкратят до 20% присъствено работещия си личен състав, да съблюдават носенето на маски и безвредна отдалеченост.
Мерките ще важат до 4 януари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР