Властите на Коста Рика откриха останки от самолета, изчезнал в

...
Властите на Коста Рика откриха останки от самолета, изчезнал в
Коментари Харесай

Откриха останки от самолета, за които се предполага, че се е разбил край Коста Рика


Властите на Коста Рика откриха остатъци от самолета, липсващ в петък вечерта, за който се допуска, че се е разрушил край крайбрежията на Коста Рика.

С него са пътували немският бизнесмен Райнер Шалер, притежател на най-голямата немска фитнес верига, и някои членове от фамилията му.
Снимка: Reuters

Останките са открити на към 28 км от летище Лимон. 53-годишният Шалер е пътувал с други германци, измежду които 44-годишна жена, 40-годишен мъж и две малолетни лица. Според Министерството на сигурността на Коста Рика водачът, на 66 години, е бил швейцарски жител.

Райнер Шалер и Кристиане Шикорски
Снимка: EPA


Самолетът, който е бил на път от Мексико за Лимон, е изхвърчал от Паленке, град, известен измежду туристите със своите археологически руини, два часа и 41 минути преди да загуби връзка с контролната кула край Лимон в петък вечерта.
Райнер Шалер
Снимка: EPA

Освен създател на фитнес веригата, Шалер е и притежател на компанията, уредник на фестивала за електронна танцова музика „ Love Parade “, на който през 2010 година в западния немски град Дуисбург при навалица починаха 21 души, а над 500 бяха ранени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР