Властите на град Минеаполис, щата Минесота, ще изплатят 27 милиона

...
Властите на град Минеаполис, щата Минесота, ще изплатят 27 милиона
Коментари Харесай

Семейството на убития Джордж Флойд ще получи 27 милиона долара

Властите на град Минеаполис, щата Минесота, ще изплатят 27 милиона $ на фамилията на афроамериканеца Джордж Флойд. Той почина предходната пролет по време на полицейски арест, напомня БГНЕС.
Решението е взето единомислещо на извършено в петък съвещание на Градския съвет. То е част от регулирането на желае на фамилията. Бенджамин Кръмп, юрист на фамилията на афроамериканеца, акцентира, че " това е най-голямата сума, която може да бъде възобновена преди началото на процеса във връзка гибелта на негър мъж ".
 Започна изборът на правосъдни заседатели в процеса за Джордж Флойд Започна изборът на правосъдни заседатели в процеса за Джордж Флойд
Започна изборът на правосъдни заседатели във високо следния развой на белия служител на реда, упрекнат в убийството на Джордж Флойд, негър, чиято...
Бенджамин Кръмп, юрист на фамилията на на афроамериканеца, акцентира, че " това е най-голямата сума, която може да бъде възобновена преди началото на процеса във връзка гибелта на негър мъж ". Срещу служителите на реда, забъркани в гибелта на Флойд, се предявени обвинявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР