Властелинът на фолк баладите Орхан Мурад запя за секс, девственици,

...
Властелинът на фолк баладите Орхан Мурад запя за секс, девственици,
Коментари Харесай

Орхан Мурад пее вулгаризми, феновете му искат намесата на СЕМ

Властелинът на фолк баладите Орхан Мурад запя за секс, девственици, сводници и калугери в най-новата си ария. Парчето на лиричния реализатор бълва от вулгаризми, което тотално шокира феновете му.

Колегите му от гилдията са безапелационни, че тази ария цели да отвлече вниманието от абсурда към последното видео на 14-годишната му щерка.

Песента "Де бре де " се извършва от Орхан Мурад и Веселите Момчета. Тя може да се чуе и види в уеб страниците за шерване на видео като YouTube, а текстът ѝ е изпълнен с цинизми. Заради вулгарния текст видеоклипът е цензуриран с 16+.

Мъжката група и Мурад пеят на богата софра, свирят и пият домашна ракия като си мезят със салата. Песента стартира с тирада от Мурад, който споделя, че най-важното е да се почитаме един върху различен.

"Това е Дъното. От песни като "Хиляди слънца " и "Обичам те още ", Орхан стартира да пее за полови органи. Толкова е гнусно, че не ми се разяснява. Аз в действителност няма какво да кажа. Изпаднах в потрес, мъчно ми беше да допускам, той задмина щерка си ", разяснява фолк дивата Роксана, написа в. "Телеграф ".

Тя и нейните сътрудници към момента недоумяват по какъв начин е допустимо Сузанита да имитира френска обич, а баща ѝ да пее за нея. Част от почитателите на Орхан остро подлагаха на критика новото му творчество, а други припомниха парчето на Сузанита, в което русокоската имитира пушене на марихуана, друса дупе в нищожни облекла, сочи междинни пръсти и плюе върху органите на реда.

"Това семейство напълно е откачило ", "Ха-ха, какво чуват ушите ми, в шок съм ", гласят едвам дребна част от мненията в мрежата.

Последователите на 51-годишния мъж чакат Съвет за електронни медии да забрани за лъчение по малкия екран скандалната ария.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР