Влаковете в страната ще продължат да се движат без промяна

...
Влаковете в страната ще продължат да се движат без промяна
Коментари Харесай

Влаковете продължават да се движат, но пътниците трябва да докажат необходимост от пътуване


Влаковете в страната ще продължат да се движат без смяна в разписанието си. Единствената смяна в придвижването на влакове на този стадий е обвързвана с ограничаването на достъпа до град Банско, като всички влакове, които пътуват по маршрута Септември-Добринище-Септември, не стопират на гара Банско, а два крайградски пътнически влака по маршрута Разлог-Добринище-Разлог няма да се движат до оповестяване на края на карантината.

Клиентите на БДЖ, на които се постанова да пътуват с трен, ще би трябвало да потвърдят задачата на своето пътешестване, като контрола на достъпа на пътуващите ще се провежда от чиновниците на реда. Тази мярка ще се извършва по отношение на новите инструкции в заповед на министъра на опазването на здравето за предотвратяване от разпространяването на ковид.

БДЖ осведоми своите клиенти да закупуват билети единствено при необходимост на своето пътешестване с потвърдена нужда от трудово естество, здравословни аргументи, завръщане в личния сегашен или непрекъснат адрес или дом. Националният железопътен транспортьор не носи отговорност за клиентите, които не могат да потвърдят нуждата на пътуването си.

Актуална информация за придвижването на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от електронния справочник на формалната страница на сдружението (www.bdz.bg) и на националния информативен телефон 0700 10 200.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР