Влакове, които пътуват в посока Централна гара София или заминават

...
Влакове, които пътуват в посока Централна гара София или заминават
Коментари Харесай

Промени в разписанията и спирките на влаковете в София след блокадата на града

Влакове, които пътуват в посока Централна гара София или отпътуват от гарата в столицата, няма да стопират в гарите и спирките на територията на град София.Поради влезнали в действие ограничаващи ограничения от 0:00 часа на 17.04.2020 година до 20.04.2020 година за град София, всички влакове идващи и заминаващи в Централна гара София се движат с нарушен график за придвижване, оповестиха от БДЖ, представени от Българска национална телевизия.

По този метод първите или последните гари по маршрута на влаковете преди или след Централна гара София ще бъдат гарите Елин Пелин, Костинброд, Яна, Реброво и Владая.

При предприемане на пътешестване е належащо клиентите на БДЖ да разполагат с всички нужни документи и попълнени заявления с съображение за своето пътешестване, защото подлежат на инспекция преди да бъдат позволени до влака.

При недоказана нужда, пасажерите ще бъдат пренасочвани към влакове в посока, начална за тяхното пътешестване. Движението на влаковете във всички останали гари ще се реализира без смяна в тяхното разписание.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР