Влакът Пловдив-Панагюрище се е запалил в движение. За инцидента, станал

...
Влакът Пловдив-Панагюрище се е запалил в движение. За инцидента, станал
Коментари Харесай

Влак се запали в движение, пътниците ходили пеш 3 км

Влакът Пловдив-Панагюрище се е запалил в придвижване. За случая, станал в ранния неделен следобяд в региона на село Цар Асен, алармираха изплашени пасажери. В суматохата хората скочили от композицията и тръгнали по релсите. Няма данни за потърпевши, заяви "Дарик ".

Пътували в злощастния трен обаче са гневни поради неприятната организация на различен превоз. Изпратен е рейс, който обаче се препълнил, съгласно Стоян Иванов. За идващия хората чакали в горещините повече от час.

Някои тръгнали пеш по коловозите и ходили повече от 3 км. По-възрастните обаче не можели да изминат това разстояние и останали да чакат, споделя Йорданка Господова. Други панагюрци настояват, че този трен няколко пъти е спирал поради прегряване и недоумяват за какво до момента не са взети ограничения за сигурността и на жителите, и на чиновниците по тази линия.

Движението по маршрута Пловдив-Панагюрище се обслужва с мотриси от най-новата серия на БДЖ – „ Сименс Дезиро “. Редовните курсове по линията са възобновени от 2006 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР