Влак се разби в Анкара, има пострадали ИЗВЪНРЕДНО от Анкара!

...
Влак се разби в Анкара, има пострадали ИЗВЪНРЕДНО от Анкара!
Коментари Харесай

9 души загинаха при влаковата катастрофа в Турция

Влак се разруши в Анкара, има потърпевши ИЗВЪНРЕДНО от Анкара! 4-ма починаха в злополука с трен

Броят на жертвите на влаковата злополука в Турция продължава да пораства, като по най-нови данни починалите са нарастнали на 9 души, заяви турската частна телевизия НТВ, базирайки се на министъра на превоза Джахит Турхан.

Инцидентът стана тази заран в окръг Анкара, Централна Турция, скоро след потеглянето на скоростния трен, когато машината се сблъска с локомотив, извършващ ревизия на релсовия път, показва Българска телеграфна агенция.

Турхан посочи, че високоскоростният трен е потеглил от анкарската гара в 6.30 ч. (5.30 ч. българско време), а към шест минути по-късно се е блъснал челно в локомотива.

По последни данни са починали общо девет души, като трима от тях са машинисти, а останалите шестима пасажери. Един от пасажерите е умрял в болничното заведение, сподели още министърът.

В лечебни заведения все още са настанени 47 пасажери на високоскоростния трен, добави Турхан и пожела на всичките бързо излекуване.

Анкарската прокуратура е почнала следствие по случая.

Министерството на превоза и инфраструктурата заяви по-рано през днешния ден, че локомотивът, извършващ надзор на релсите, не е трябвало да се намира на мястото на злополуката. Възможно е казусът да е резултат от сигнализационен или информационен проблем, показва малкия екран.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР