Влак на метрото с десетки пътници на борда прескочи релса

...
Влак на метрото с десетки пътници на борда прескочи релса
Коментари Харесай

Влакът в Ню Йорк прескочи релса, предизвиквайки хаос в пътуванията само дни след последното дерайлиране на метрото: служители

Влак на метрото с десетки пасажери на борда прескочи релса в Бруклин в сряда следобяд – прекъсвайки услугата MTA единствено дни след последното дерайлиране в града, споделиха чиновници.

Не се оповестява за потърпевши, когато пътуващият на север трен F леко дерайлира на издигнат сектор от коловоза сред гарите West 8th и Neptune Avenue в Кони Айлънд към 12:25 ч., оповестиха управляващите.

Тридесет и седем души бяха извадени от влака след дерайлирането при ниска скорост – в това число 34 пасажери и трима членове на екипажа, съгласно MTA и FDNY.

Разследващите особено ще ревизират дали „ проблем с коловоза “ може да е изиграл роля за дерайлирането, сподели пред кореспонденти Ричард Дейви, президент на NYC Transit.

„ Пътят би трябвало да е прав, с цел да може влакът да се движи по него безвредно и без дерайлиране на ниска скорост, както имаше тук “, сподели Дейви.

Засегнатият трен е част от „ по-нов клас “ с конфигурирани „ регистратори на събития “, които ще оказват помощ на чиновниците да дефинират...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР