Влага и мухъл „превзеха апартамента” на семейство от София. Заради

...
Влага и мухъл „превзеха апартамента” на семейство от София. Заради
Коментари Харесай

Животът на столични пенсионери се превърна в ад заради... ВИДЕО

Влага и плесен „ превзеха апартамента” на семейство от София. Заради късо съединяване хората останали и без електроуреди. Течовете се появили месеци след края на санирането във входа, където живеят потърпевшите.

От управата на регион „ Искър” изключват разновидността за фалшив ремонт. Семейството споделя, че дежури с хавлиени кърпи, с цел да се бори с влагата и конденза.

„ В жилището към този момент има доста влага. По пет пъти дневно чистим конденз от прозорците. Един ледник, два тв приемника и печката изгоряха. Това стеснение продължава към този момент шест месеца, като от три насам е ужас”, уточни притежателят на жилището.

Животът на близо 2 милиона българи ще бъде изменен с €4 милиарда евро

„ Влажно е, тъй като при запечатването на блока с такава изолираност, вътре в жилището би трябвало да има проветрение и да се отоплява. В този вход са направени още такива балкони, само че никой не е предявил някакви претенции”, разяснява ръководителят на компанията, санирала блока.

„ Цялата постройка в този момент е опакована. Ако преди е имало някакво проветрение, сега няма. И аз мисля, че апартаментът не се проветрява задоволително. Проверили сме покрива, само че там теч не е установен”, изясни кметът на регион „ Искър” Ивайло Цеков.

Повече гледайте във видеото:


Източник: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР