Владо Пенев и Марта Вачкова не крият, че са възродили

...
Владо Пенев и Марта Вачкова не крият, че са възродили
Коментари Харесай

След 30- годишна любов Марта Вачкова и Владо Пенев сключват брак

Владо Пенев и Марта Вачкова не крият, че са възродили студентската си обич, и от няколко месеца даже живеят под един покрив в китна къщичка в Етрополския Балкан. Това обаче не било задоволително сериозна крачка за екранния проф. Асен Цонев от " Откраднат живот “ и той имал желание да изненада половинката си с годежен пръстен в най-скоро време. Тъй като двамата един път били на косъм от женитба и пропуснали момента, в този момент артистът желал да се реваншира на безконечната си обич Марта, написа Ретро.

Сърцето на актрисата е отдадено на Пенев към този момент повече от 3 десетилетия. Любовта им пламнала из коридорите на ВИТИЗ. Състудентите освен че били гаджета, само че и едвам не минали под венчило. Към него се опитвал да тласне младите и самият Григор Вачков, който доста харесвал избраника на щерка си. Бащата на Марта, обичаният от всички Григор Вачков, виждал идеалния шурей в лицето на красивия, малко срамежлив и доста добросърдечен млад артист Владо Пенев. Толкова се привързал към него, че скрито от младите телефонирал на възможните сватове и изискал да се запознае с тях. Поканил ги на посетители.

Пенев остава без татко непълнолетен, израства сред четири дами – майка си, баба си, сестра си, вуйна си. " Баща ми го обожаваше, душата си даваше за него. Владо споделяше, че първият му мъжки контакт със зрял човек, който го е позволил до себе си, е с татко ми ", разкрива Марта. Пред майката и сестрата на Владо Гришата Вачков въздъхнал, че момчето дори е прекомерно добродушно и възпитано, за разлика от всички други сътрудници на Мартина, които били джаста-праста.

Мартина признава, че поради своята младежка неумелост не е оценила уместно всеотдайността в възприятията на своя тогавашен сътрудник. " Той правеше за мен всичко, само че тогава аз си споделих – животът е пред мен, кой знае какъв брой по-готини ще срещна! Влюбих се в един музикант. И до през днешния ден всичките несполуки Бог ми ги връща по тази причина, че не се оженихме. Мислех, че ще се върна пред него, споделях му: " Чакай ме, изчакай малко, времето е пред нас! “. Той ме чакаше, а аз се върнах след близо 30 години “, споделя Марта.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР