Владо Карамазов здравата се е угрижил от факта, че още

...
Владо Карамазов здравата се е угрижил от факта, че още
Коментари Харесай

Владо Карамазов заряза мъжете! Вижте новата му цел

Владо Карамазов хубавичко се е угрижил от обстоятелството, че още не е станал баща. Хомосексуалният секссимвол на родния спектакъл и кино е решил да не оставя на случайността опцията да има генерации и е минал всевъзможни проби, с цел да ревизира плодовитостта си като мъж.

Актьорът най-малко един път годишно посещава уролог, а преди години даже се включи в акция за профилактика на безплодието и половите болести при мъжете. Прегледите към този момент демонстрират, че е изцяло здрав и стига да изиска, незабавно може да стане баща. Явно към този момент се е наситил на гей случките си и сходно на Миро от „ Каризма” и Наско Месечков ще се кротне до някоя заблудена младоженка, която да роди от него, ехидно подмятат в арт средите, написа " Уикенд ".

След толкоз години, в които към момента няма наследници, артистът не стопира да се надява, че някой ден и на него ще се усмихне това благополучие. До тогава обаче не подценява грижата за здравето си е на мнение, че мъжете не би трябвало да се тормозят да отидат на профилактичен обзор. „ Да имам дете е най-важното нещо за мен. Това може да се случи единствено, в случай че не недооценявам постоянната грижа за тялото си”, споделя Владо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР