Владо Карамазов, за когото от години се шушука, че си

...
Владо Карамазов, за когото от години се шушука, че си
Коментари Харесай

ЧУДО: Владо Карамазов мина на жени! Влюби се във водолазка – двойница на Анджелина Джоли

Владо Карамазов, за който от години се шушука, че си пада по мъже, напоследък май е залитнал съществено по представителка на нежния пол. Въпросната дама е извънредно красива и забавна, само че за неприятен шанс е омъжена. Тази детайлност обаче не била в положение да озапти сантименталните усеща на звездата, настояват източници на „ Уикенд ”.

Актьорът от няколко месеца настойчиво търсел компанията на красива брюнетка със зелени очи, която доста наподобява на Анджелина Джоли, настояват хора от неговото обграждане. Първоначално те считали, че сред двамата има единствено чисто другарство, защото от дълго време се носи слух, че звездата от „ Дяволското гърло ” и „ Откраднат живот ” избира компанията на своя пол. Наскоро даже се разчу, че е бил в близки връзки с прочут столичен доктор, а „ Уикенд ” пръв огласи тази любопитна информация. Зад гърба си обаче Владо има и няколко връзки с дами , които потвърждават, че не отхвърля и тяхната компания, стига да съумеят да го заинтригуват.

Стройната брюнетка, по която май съществено е залитнал, е тъкмо подобен случай, разясняват хора от Народния спектакъл, където Карамазов има най-вече представления. Хубавицата, която е на път да го вкара в правия път в любовта, на външен тип била извънредно женствена и нежна, само че имала и много качества, типични за мъжете – била доста мощна физически, смела и си падала по рисковите спортове. Всичко това определило нейната специалност – водолаз. Както е известно, гмуркането от години е пристрастеност за Владо и той разкрил в зеленооката хубавица сродна душа, с която по през целия ден можел да разисква особеностите на подводния свят и водолазната екипировка. Освен това и двамата харесвали високите скорости и били пристрастени към своите мотоциклети, тъй че не им липсвали общи тематики за диалог.

Увлечението на артиста по подводничарката изпълнило околните му с вяра, че най-сетне ще се дефинира в любовта и даже може да се замисли за семейство и деца. За страдание, дамата, сграбчила неговия интерес, от няколко години е омъжена. Затова поставяла ясна отдалеченост сред себе си и Карамазов с обяснението, че са „ единствено другари ”. Говори се обаче, че в последно време тя прекарвала доста повече време с артиста, в сравнение с със брачна половинка си. Дали ще се поддаде изцяло на чара на звездата и ще изостави формалната си половинка, най-малко към този момент не може да се каже. В театралните среди считат, че сходен сюжет не е изключен, защото от години връзката със брачна половинка ѝ била по-скоро делова, в сравнение с сантиментална. Двамата нямали деца, тъй че дружно ги задържали само общите финансови ползи.

Това не е първото въодушевление на Карамазов по запалена подводничарка. Единствената жена, с която досега той е показал непосредственост на обществено място, също е запалена по гмуркането. Това е Мария Радославова – художничка, която се преквалифицира в професионален гмуркач.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР