Владо Карамазов, за когото от години се шушука, че си

...
Владо Карамазов, за когото от години се шушука, че си
Коментари Харесай

Владо Карамазов Минал На Жени

Владо Карамазов, за който от години се шушука, че си пада по мъже, напоследък май е залитнал съществено по представителка на нежния пол. Въпросната дама е извънредно красива и забавна, само че за неприятен шанс е омъжена.Тази детайлност обаче не била в положение да озапти сантименталните усеща на звездата.

Актьорът от няколко месеца настойчиво търсел компанията на красива брюнетка със зелени очи, която доста наподобява на Анджелина Джоли, настояват хора от неговото обграждане.

Първоначално те считали, че сред двамата има единствено чисто другарство, защото от дълго време се носи слух, че звездата от “Дяволско гърло” избира компанията на своя пол. Наскоро даже се разчу, че бил в близки връзки с прочут столичен доктор, написа Уикенд. Зад гърба си обаче Владко има и няколко връзки с дами, които потвърждават, че не отхвърля и тяхната компания, стига да съумеят да о заинтригуват.

Стройната брюнетка, по която май съществено залитна, е тъкмо подобен случай, разясняват хора от Народния спектакъл, където Карамазов има най-вече представления.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР