Владо Карамазов си е скъсал нервите на снимките на Дяволското

...
Владо Карамазов си е скъсал нервите на снимките на Дяволското
Коментари Харесай

Карамазов си скъсал нервите във Велико Търново

Владо Карамазов си е скъсал нервите на фотосите на „ Дяволското гърло ” 2. Това призна самият артист преди няколко дни, когато публично се сбогува със снимачната площадка. Известно е, че продължението на хитовия престъпен сериал се развива във Велико Търново. Там екипът и в частност – артистът в основната роля на Филип Чанов, е прекарал последните два месеца.

Оказва се обаче, че по никакъв начин не е било елементарно. След финала на работата си Карамазов се снима край табелата в края на старопрестолния град, разгласява фотографията в обществените мрежи и написа: „ След като за 2 месеца изразходих нерви и старания, колкото може да се изразходят обикновено за 5 години, се качих в колата ми, пуснах радиото, след него парното и се прибирам в къщи! ”. После пусна и фотография от софийска улица с коментар, че към този момент всичко е наред.

Фенове за звездата се чудят дали се е измъчил поради работата си над сериала, или поради града. Много от жителите на Велико Търново считат, че е второто. „ В Търново – единствено нерви, няма защо да крием истината – градът ни затъва от година на година и, когато към този момент мислим, че сме стигнали дъното, се оказва, че има и по-надолу... Като търновка го споделям - най-хубавото на града ни е табелата за края му ”, написа последователка на артиста. Друга дама обаче е уверена, че той има поради работата си, а не града. „ При перфекционистите е по този начин! А съм сигурна, че сте се справили брилянтно! С неспокойствие чакаме сезон 2 на сериала! Приятна отмора! ”, пожелава тя на артиста.

При фотосите на първата част Карамазов не бе по този начин нервозен. Те бяха в Смолян, артистът се влюби в града и в Родопите и до момента ги посещава с огромно наслаждение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР