Владо Карамазов ще влезе в операционната на МБАЛ Св. Кирил

...
Владо Карамазов ще влезе в операционната на МБАЛ Св. Кирил
Коментари Харесай

Владо Карамазов влиза в Откаднат живот

Владо Карамазов ще влезе в операционната на МБАЛ " Св. Кирил " като едно от новите попълнения на актьорския състав. Участието си " Откраднат живот: Анатомия на гнева " звездата разгласи с видео на формалния си Фейсбук профил, което се оказа огромната вест за почитателите през миналия ден.
" Персонажът ми е ядосан за нещо в предишното, а в този сезон ще стане ясно и какво е то . Той е много краен и изразходва гнева си в обстановки, които феновете ще видят още в първи епизод ", показа артистът в " Здравей, България ".
Христо Карагьозов ще предизвика лекарския състав още с появяването си в болничното заведение , а разкриването на самоличността му ще изненада героите и феновете.

Владимир Карамазов е прочут от десетки функции в театъра, киното и сполучливи сериали като " Дървото на живота " и " Четвърта власт ". През годините той се изявява като водещ на телевизионни излъчвания и озвучава разнообразни документални и анимационни филми. Зрителите на NOVA ще имат опция да го видят и в престъпния сериал " Дяволското гърло ", сниман в Родопите с присъединяване на Теодора Духовникова.
Тази есен най-успешният български медицински сериал ще се завърне с нови попълнения в звездния каст като Владо Пенев, Ани Пападопулу, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов, който още веднъж ще прекрачи прага на МБАЛ " Св. Кирил " в облика на доцент Банков.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР