Владо Карамазов се опитва да извива ръце, за да приеме

...
Владо Карамазов се опитва да извива ръце, за да приеме
Коментари Харесай

Владо Карамазов иска 100 000 лева, за да води новия сезон на Сървайвър

 Владо Карамазов се пробва да извива ръце, с цел да одобри офертата да води новия, шести сезон на " Сървайвър ". Снимките на риалитито би трябвало да стартират този месец, а артистът към момента протакал подписването на контракта си, настояват осведомени. Според слуховете, той желае най-малко 100 хиляди лв., с цел да влезе в продукцията, а малкия екран му предлага в пъти по-малко.

Звездата от сериала " Дяволското гърло " бе водещ на четири от петте излъчени досега у нас сезона на " Сървайвър ". С парите от предходните си участия в приключенското риалити, съгласно клюката, той е съумял да си купи и подреди първокласно жилище в центъра на София, както и чисто нова кола. Освен това стана суперзвезда, напусна работата си на щат в Народния спектакъл и стартира да се изявява като солов състезател в културната сфера. Напоследък печели доста добре като инфлуенсър, така че, стига да желае, може да претърпява добре и без да работи. Фотографията, която допреди няколко години му беше занимание, също стартира да му носи положителни приходи и артистът даже съумя да направи подаяние от 75 000 лв. за педиатричната болница, откакто продаде свои фотоси. На фона на всички тези достижения той отхвърля да влезе в " Сървайвър " единствено поради положителната концепцията. Иска и положителни пари. Въпреки че фотосите на формата са планувани за околните седмици, към момента не знае да одобри ли офертата да стане негов водещ, или не. " Чудя се ", показа Карамазов от една от своите страници в обществените мрежи.

Феновете на артиста се втурнаха да го убеждават да влезе за пети следващ път в риалитито за оцеляващи.  " Хич не се чуди! Да! ", " Не се чуди... Приемай! Вземи и мен за поддръжка! ", " Само си помислете какъв брой материал за снимане ще има там ", " Няма време за чудене, действайте! ", апелирам го те. Актьорът обаче към момента не е уверен, че би трябвало да се впуска в това премеждие. Известно е, че на 42-годишна възраст той се оплаква от болежки, присъщи повече за пенсионерите. От дейните физически натоварвания в театъра и пред камерите той е развил проблеми със ставите. Боли го кръстът, колената му от време на време отхвърлят, а преди време се оплакваше, че и гласните му струни мъчно устоят непрестанното говорене на сцената всяка божа вечер. Гърдите му пък получавали мускулна тресчица от монолозите, които му се постанова постоянно да произнася. Именно по тази причина звездата бе напуснал театъра за цяла година. Завърна се на сцената едвам доскоро повече от месец с представлението на Явор Гърдев " Опашката ". Сега бил толкоз въодушевен да играе, че нямал никакво предпочитание да се откаже, с цел да потегли към джунглата, в случай че не му предложат сума, на която не може да устои.

Според Владо, 100 бона са добър тласък да се впусне още веднъж в риалитито за оцеляващи. От Би Ти Ви обаче се опъвали. Напоследък там заобикалят да дават огромни заплати и възнаграждения. Известно е, че баснословните суми, които плащаха на звездите си, бяха внезапно стопени от Ковид-кризата. Дори приятелят на Карамазов – Евтим Милошев, не може да повлияе на финансовите решения в малкия екран. Той към този момент не е продуцент на шоуто, а единствено изобретателен продуцент, което значи, че мъчно може да се разпорежда с бюджета му. Затова разчита повече на топлите усеща на Карамазов към риалитито, в сравнение с обещания за тлъсти възнаграждения. Актьорът обаче е претърпял " Сървайвър " към този момент четири пъти. И към момента не е сигурен, че има предпочитание да влиза в него и за пети път, писа Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР