Владо Карамазов отдавна се е доказал като талантлив актьор, а

...
Владо Карамазов отдавна се е доказал като талантлив актьор, а
Коментари Харесай

Грета Тунберг фен на Владо Карамазов! Моли го за снимка

Владо Карамазов от дълго време се е потвърдил като надарен артист, а напоследък все по-успешно покорява фотографските върхове. Славата на Карамазов , който ще води новия сезон на „ Сървайвър ", към този момент от дълго време мина нашите граници и притегли вниманието не на кого да е, а на актуалната екоемблема Грета Тунберг .

Хора от екипа на шведската екоактивистка са се свързали с родния артист по отношение на фотографската му активност, научи „ Галерия ". Те показали интерес към една от фотосите на Караманов и поискали от него позволение да я употребяват за своя акция за запазване на околната среда.

Става въпрос за фотос, на който са снимани няколко дечица от ромски генезис. Кадърът е изработен в едно от столичните гета, в непосредствена непосредственост до ТЕЦ-а при гара „ Искър ". Акцент в фотографията са подрастващите, чието облекло и външен тип ясно демонстрират в какви тежки финансови и битови условия са принудени да порастват. На назад във времето се виждат големите пушеци, които излизат от комините на ТЕЦ-а и замърсяват въздуха, който децата дишат.

Неслучайно фотографията е кръстена Muddy childhood („ Мръсно/кално детство " ). Хората от екипа на Грета Тунберг били мощно впечатлени, когато попаднали на фрагмента, защото за тях той ясно олицетворявал мръсотията в директен и метафоричен смисъл като метафора на света, в който живеем. Определили фрагмента като разтърсващ и мощно въздействащ и решили, че наложително би трябвало да се свържат с създателя и да помолят да употребяват фотоса в своя акция.

Вижте въпросната фотография по-долу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР