Владо Карамазов е взел радикално решение във връзка със защитата

...
Владо Карамазов е взел радикално решение във връзка със защитата
Коментари Харесай

Владо Карамазов се скри в Родопите, спи и снима хора и пейзажи

Владо Карамазов е взел коренно решение във връзка със отбраната си от ковид. Вместо да седи в София и всеки ден да следи със свито сърце по какъв начин се развива обстановката със болестта, артистът се е укрил на село, където има допустимо най-малка заплаха да бъде застигнат от заболяването. Самият той сподели по какъв начин прекарва времето си от заран до вечер – в блажена отмора, нарушавана понякога само от фотографски занимания, научи HotArena.

Звездата от сериалите „ Дяволското гърло ” и „ Откраднат живот ” към този момент близо две седмици живее на квартира в едно от селата в Родопите. Той отпътувал за планината, подплашен не толкоз от възможната болест с новия вирус, колкото от скуката и възприятието за неизбежност, които го налегнали в столицата. В началото на карантината Владо считал, че „ домашният арест ” ще е за малко. След като театрите хлопнаха порти, а фотосите на сериала „ Откраднат живот ”, в които взе участие, бяха краткотрайно прекъснати, той почнал да убива време в кроене на проекти какво ще прави, когато карантината завърши.

„ Сменям маслото на мотора в гаража, изследвам фотографски дестинации, обработвам фотоси, виждам фотошоп уроци… ”, показа тогава артистът. От ден дневно обаче ентусиазмът му от ден на ден угасвал, до момента в който най-после го налегнала цялостна липса на предпочитание да се занимава с каквото и да е. Когато осъзнал, че карантината няма да завърши скоро, Владо си събрал багажа и отпрашил за Родопите, които са негово обичано място към този момент трета година. Както е известно, артистът се влюби в планината по време на фотосите на сериала „ Дяволското гърло ”. Оттогава непрекъснато търси мотив да пътува за Родопите и даже твърди, че един ден точно там ще бъде непрекъснатият му адрес. Сега решил да прекара карантината в едно от локалните села.
Не е ясно тъкмо по какъв начин Владо е съумял да излезе от София, с цел да стигне до Родопите, прескачайки забраваната на държавното управление за „ безцелни ” пътувания. Но се твърди, че най-малко от две седмици той се подвизава из родопските села. А неотдавна даже сподели какво прави там – спи. „ Под карантина... Време в което може да се наспим за цялата оставаща част от живота ни ” – с тези думи артистът разяснява фотографията си от скромната къща в Роподите, в която се крие от ковид, написа " Уикенд ".

Когато не спи, той снима локалните хора и красивите пейзажи в планината. Дори сподели една от фотосите си, наречена „ Нов живот ”. На нея се вижда възрастен селски пастир, който държи в ръце новородено агънце. Кратката история на фотографията артистът е описал с думите: „ Една среща до връх Перелик в Родопите с Бай Спас от село Стикъл ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР