Владислав Панев от Демократична България заподозря ГЕРБ за изтеклия запис

...
Владислав Панев от Демократична България заподозря ГЕРБ за изтеклия запис
Коментари Харесай

Владислав Панев: Активно мероприятие от ГЕРБ , администрацията на НС е тяхна

Владислав Панев от Демократична България заподозря ГЕРБ за изтеклия запис от разискването на третия мандат от десницата. Той съобщи, че не вижда нищо скандално в изтеклия запис от съвещанието на парламентарната група. По мотив обвиняванията на Слави Трифонов Панев сподели, че не са наричали ”Има подобен народ” мафия.

Според него камерата е оставена преднамерено да работи, а случилото се е авансово проведено от опозицията в лицето на ГЕРБ. Той добави пред Българска национална телевизия, че администрацията на Народното събрание е назначена по времето на ръководството на ГЕРБ.

" Щом Десислава Атанасова пуска фейсбук статуси по време на съвещанието на групата, т.е. тя незабавно знае защо става въпрос, вие по какъв начин мислите? И то единствено тъй като ГЕРБ си мислят, че диалозите ни протичат както в тяхната парламентарна група - с вулгарен звук. Нарочно е оставена камерата да работи. Търсена е провокация и нещо, за което да се приказва през идващите дни, само че съгласно мен схемата им не работи, тъй като няма нищо скандално в това.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР