Владислав Панев от Демократична България заподозря ГЕРБ за изтеклия запис.

...
Владислав Панев от Демократична България заподозря ГЕРБ за изтеклия запис.
Коментари Харесай

Владислав Панев от ДБ заподозря ГЕРБ за изтеклия запис

Владислав Панев от Демократична България заподозря ГЕРБ за изтеклия запис. Той съобщи в " Още от деня ", че не вижда нищо скандално в изтеклия запис от съвещанието на парламентарната група.

Според него камерата е оставена преднамерено да работи, а случилото се е авансово проведено от опозицията в лицето на ГЕРБ. Той добави, че администрацията на Народното събрание е назначена по времето на ръководството на ГЕРБ.

" Щом Десислава Атанасова пуска фейсбук статуси по време на съвещанието на групата, т.е. тя незабавно знае защо става въпрос, вие по какъв начин мислите? И то единствено тъй като ГЕРБ си мислят, че диалозите ни протичат както в тяхната парламентарна група - с вулгарен звук. Нарочно е оставена камерата да работи. Търсена е провокация и нещо, за което да се приказва през идващите дни, само че съгласно мен схемата им не работи, тъй като няма нищо скандално в това.

Владислав Панев съобщи, че не вижда нищо скандално в изтеклия запис. По думите му изтеклите диалози потвърждават, че от " Демократична България ", и в частност Христо Иванов, гледат да играят ролята на партия, която се пробва да събере 121 депутати за болшинство.

По мотив обвиняванията на Слави Трифонов Панев съобщи, че не са наричали " ИТН " мафия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР