Владислав Наков, ФейсбукГоворителят на китайското външно министерство Ван Венбин: Това,

...
Владислав Наков, ФейсбукГоворителят на китайското външно министерство Ван Венбин: Това,
Коментари Харесай

Китай: САЩ са най-големият производител на война

Владислав Наков, Facebook

Говорителят на китайското външно министерство Ван Венбин: Това, което в действителност е обезпокоително, е опустошителното влияние на Съединени американски щати върху международния мир и непоклатимост.

Америка е най-големият производител на война. Съединени американски щати не са били във война единствено 16 години от своята 240-годишна история.

Съединени американски щати са инициирали към 80% от международните въоръжени спорове след края на Втората международна война.

Съединените щати най-вече нарушават суверенитета на други страни и се месят във вътрешните работи на други страни.

От края на Втората международна война Съединени американски щати са се пробвали да смъкват над 50 непознати държавни управления, брутално са се намесили в избори в минимум 30 страни и са се пробвали да убият над 50 задгранични водачи. Съединени американски щати не престават да бъдат най-големият източник на борба сред лагерите. Водените от Съединени американски щати войни на НАТО против Афганистан, Ирак и Сирия доведоха до повече от 900 000 смъртни случая и 37 милиона бежанци. Докато хегемонистичните политики на Америка и войнствените трендове не престават, няма да има мир в света.

 

Източник „ Гласове “
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР