Владислав Димитров има над 15-годишен опит в телекомуникациитеВладислав Димитров ще

...
Владислав Димитров има над 15-годишен опит в телекомуникациитеВладислав Димитров ще
Коментари Харесай

Виваком обяви нов директор за технологичното развитие

Владислав Димитров има над 15-годишен опит в телекомуникациите

Владислав Димитров ще дава отговор за цялостното софтуерното развиване на Виваком (източник: Виваком)

Дирекция „ Архитектура, обмисляне и създаване на мрежата “, част от Главна техническа дирекция във Виваком, е с нов шеф от този месец.  Позицията заема Владислав Димитров – експерт с над 15-годишен опит в телекомуникациите.

През 2007 година Димитров става част от компанията като старши инженер „ Оптимизация и обмисляне на мобилната мрежа “ и през годините минава през разнообразни длъжности като районен управител и планов началник.

Той е работил по основни за компанията начинания, включително промяна на мобилната мрежа и стандартизиране на вътрешните процеси по отношение на интернационалните практики като ITIL и PMP. През последните години заема служба старши управител „ Изграждане на мрежи “.
още по тематиката
Владислав Димитров е магистър, компетентност Телекомуникации от Технически университет – София. Като шеф „ Архитектура, обмисляне и създаване на мрежата “, той ще дава отговор за цялостното софтуерното развиване на Виваком.

Основен фокус сега са развиването на мобилния и закрепен широколентов достъп до интернет и интерактивна телевизия, както и подготовката за въвеждането на новите информационни технологии – 5G, IoT и други, които ще са мотор за развиването на промишлеността в идващите години.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР