Владимир Зомбори, който играе Огнян в сериала Пътят на честта

...
Владимир Зомбори, който играе Огнян в сериала Пътят на честта
Коментари Харесай

Огнян от „Пътят на честта” залюби Калина от „Денят на бащата”

Владимир Зомбори, който играе Огнян в сериала „ Пътят на достойнството ” по Нова тв, върти обич с Весела Бабинова, която пък е позната от друга поредност, научи HotArena.

Младата актриса играе майката Калина в поредицата на Българска национална телевизия „ Денят на бащата ”. Връзката сред двамата е от няколко месеца и едвам неотдавна намерено я разясняват. До преди да открие тази обич, Весела имаше връзка с Лило Петров, наследник на Теодора Димова и внук на Димитър Димов. Весела и Лило бяха дружно повече от две години, само че очевидно в последна сметка пътищата им са се разделили.

„ Много оценявам тази връзка. С Весела, Весела Бабинова, се знаем от дълго време, тъй че не трябваше при започване на връзката да се опознаваме, нямаше го интервала, в който бягаш от себе си, с цел да се харесаш на другия ”, показа Владимир Зомбори напълно неотдавна, което май е първото обществено пояснение в обич към Весела. В началото на тази година, актрисата бе признала в свое изявление, че е неимоверно щастлива. Весела обаче не сподели и дума и за раздялата си с Лило Петров, а за новата си връзка бе повече от спестовна. Сподели единствено, че е разкрила любовта в до неотдавна най-хубавия си другар измежду актьорите. Компромиси не били нужни, защото близостта им е закалена в годините.

Тези дни Владимир Зомбори издаде коя е дамата до него . Преди това той конкретизира, че харесва дами със мощен темперамент, с дъболчина, които го провокират. И Весела очевидно е тъкмо такава. „ С нея доста си оказваме помощ и в специалността. Парадоксалното е, че тя има вяра в мен като артист повече, в сравнение с аз на себе си, и аз имам вяра повече в нея като актриса, в сравнение с тя на себе си. Тя има доста особена органика на сцената, правилен метод към функциите и мощен темперамент във връзка с работата си. Досега постоянно е правила верни избори ”, показа Владимир Зомбори.
Преди да се залюбят, двамата били близки другари и сътрудници от Малък градски спектакъл „ Зад канала ”. Партнирали са си на сцена, само че едвам преди няколко месеца другарството и колегиалната им благосклонност прераснали в по-силни страсти. А през днешния ден играят дружно в „ Попфолк летописи ” и в „ Празникът ” на Явор Гърдев, както и в „ Ромул Велики ”.

Владимир и Весела се възхищават един на различен, взаимно се поддържат и стимулират в професионален проект, тъй че по никакъв начин не им пречи, че са дружно и в живота, и на сцената. За тях е даже преимущество, защото си партнират отлично. Повече детайлности очевидно няма да има скоро, защото Владимир и Весела избират да не придават непотребна показност на любовта си. И въпреки всичко актрисата може би към този момент се е уверила в наследствения сладкарски гений на избраника си. Прадядото на Владимир Зомбори идва в България от Австро-Унгария като велможа сладкар на цар Фердинанд и имал три сладкарници в София. „ Спомням си по какъв начин баба ми по бащина линия правеше от захар транспарантно като стъкло „ тесто ”, разстилаше го върху мраморна плоча и благодарение на газениче оформяше от него цветя. Баща ми също умее. На мен все по-рядко ми остава време да го върша, макар че от време на време си представям, че имам дребна сладкарница. Имаме и фамилна рецепта за яйчен крем за торта, какъвто не съм опитвал другаде. Прадядо ми е правел от „ стъклената ” захар и декорация за елха ”, споделял е Владимир Зомбори, написа Уикенд.

След 1944 година прадядото му е изселен в Хисаря, след това се реалокира в Пловдив. От града на тепетата е и наследникът му. Владимир пази фамилната история, както рецептата за яйчен крем. Скъп спомен е и фотография с впечатляваща торта, която прародител му е правил за годишнина на железниците. На сладкиша има влакче, излизащо от тунел, а в близост – поляна от цветя. И всичко е от стъклена захар. Прави усещане мощната страст, с която артистът споделя за фамилните обичаи и мемоари. Може би сравнима единствено с тази, с която споделя за професионалните си изяви. Следващото лято му следва ново предизвикателство. Владимир чака с неспокойствие идващото лято, когато би трябвало да започват фотосите на новия филм на режисьора Мартин Макариев.
„ Това е история, която се разиграва в български затвор през 70-те. Ще играя със Захари Бахаров и Александър Сано. Убеден съм, че ще бъде логичен план... Ще играя надзорник, тъй че съм от другата страна ”, споделя Владимир.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР