Владимир Влайков записа името си със златни букви, спечелвайки първото

...
Владимир Влайков записа името си със златни букви, спечелвайки първото
Коментари Харесай

Владимир Влайков шокира всички, спечелвайки силния Challenger във Варна.

Владимир Влайков записа името си със златни букви, спечелвайки първото издание на Challenger сериите в морската ни столица. Финалът се игра на кортовете на Търговска колегия " Черно море - Елит " в Морската градина, като Владо се наложи мъчно след 6:3 над Пламен Любенов.

В извънредно мощната конкуренция той показва огромен напредък в играта си, показвайки физическа устойчивост, вариативна игра и мощно предпочитание за победа. По пътя към купата Влади победи опитни играчи като Петър Балчев, Виктор Попов и Петър Станев, а във финала се изправи против посочения за любимец Пламен Любенов. Любенов от своя страна стигна до мача за купата откакто надви над Петър Цонев, Атанас Атансов и Тихомир Ангелов, като за следващ път впечатли всички със постоянна игра.

„ Турнирът беше доста мощен, с извънредно положителни играчи. Финалът беше игра на нерви и на физическа устойчивост. Поздравления на Пламен за правилната игра, която е извънредно значима във формат като този. Радвам се, че една от най-големите вериги за любителски тенис към този момент има собствен шампионат и във Варна. Тук има изключителни играчи, които постоянно са търсили поле за изява, а този вид шампионати са с изключение на всичко друго и налични за всеки. Благодаря и на всички мои конкурент в шампионата, с които направихме доста забавни дуели. “ - показа разчувстваният Влайков след края на срещата.

След този шампионат Влайков е едноличен лидер във краткотрайното класиране на ITL Tour Varna, като точките от шампионатите до края на 2022 ще бъдат годни за шампионата през 2023та. Следващият шампионат във Варна стартира на 31 октомври, а негов всекидневен хазаин ще бъде балона на " Черно-море Елит " в Морската градина. Записването към този момент е отворено, а искащите могат да се записват за присъединяване през уеб страницата на лигата 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР