Владимир Велков ще отговаря също за Косово, Албания и МакедонияВладимир

...
Владимир Велков ще отговаря също за Косово, Албания и МакедонияВладимир
Коментари Харесай

Motorola с нов мениджър „Продажби” за България

Владимир Велков ще дава отговор също за Косово, Албания и Македония

Владимир Велков постъпва в Motorola с дълготраен опит в продажбите на потребителска техника (снимка: Motorola България)

Motorola назначи нов управител „ Продажби ”, който ще дава отговор за развиването на бизнеса в България, Албания, Косово и Македония, оповестиха през днешния ден от компанията за мобилни технологии.

Владимир Велков има дълготраен опит в продажбите на потребителска техника. Кариерата му започва в Глобул, след което минава през Солитрон, Philips и Gibson, където за последно е управлявал бизнес развиването и продажбите на компанията точно за страните от Южните Балкани.

Като управител „ Продажби ” в Motorola, той ще дава отговор за осъществяването на поставените цели, ще се концентрира в осъществяването на проектите по повод развиване на бизнеса в поверените му страни, усъвършенстване на каналите за продажби и увеличение на резултатите.
още по тематиката
В Motorola го привлекли най-много професионалният метод на екипа и в частност на генералния управител за Югоизточна Европа Владислав Иванов. „ Искам да съм част от това и се веселя, че ми се случи ”, показа Велков.

„ Определено за мен ще е чест да имам опцията да развъртвам бизнеса в България на толкоз именит бранд, прочут с редица нововъведения и невиждани технологии – стъпването на Луната, първия мобилен телефон в света, емблематичния RAZR, за който светът приказва и до през днешния ден, и още доста. А и постоянно ми е бил обичан слоганът „ Hello Moto ” и имам вяра, че това не е инцидентно ”, добави мениджърът.

Motorola се движи по проект и следва сполучливо тактиката си, а 2019-а година се обрисува като забавна и предизвикателна както във връзка с бизнес благоприятни условия, по този начин и във връзка с продуктови представяния, разяснява Владислав Иванов.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР