Владимир Вълев–Питбула се включи в благотворителния турнир, провел се на

...
Владимир Вълев–Питбула се включи в благотворителния турнир, провел се на
Коментари Харесай

Питбула се включи в благотворителна инициатива в помощ на детето, което оцеля при зловещата катастрофа край Долище с две загинали жени

Владимир Вълев–Питбула се включи в благотворителния шампионат, провел се на 8 септември в зала Проектанска, проведен от състезателен клуб „ ММА – ВАРНА ” в лицето на Павел Милев.

Събитието бе проведено в поддръжка на Иван Добромиров Тодоров. На 17 юни тази година Иван претърпява тежка злополука, в която умират негови близки, а той остава в будна кома. Момчето е играч и първенец, ученик на Спортно учебно заведение. Вследствие на случая дребният войник се нуждае от средства за лекуване и рехабилитация. 

В шампионата участваха бойци от варненски клубове в стилове БОКС, Комитет за изкуство и култура БОКС и ММА. Вълев не игра в присъщия му жанр – Комитет за изкуство и култура БОКС, а излезе на кръга, следвайки разпоредбите на БОКСА. 

„ За първи път не излизам на кръга с типичния си нападателен жанр, тъй като задачата не е да се открои победител, а посредством чиста и мъжка игра да се обединим към тази благородна идея с вярата, че молитвите ни ще бъдат чути! Нека да подкрепим Иван и околните му в тежката борба! ” – показа международният първенец.

На събитието участва и бащата на момчето – Добромир Тодоров, който изрече признателност към всички присъстващи за помощта и поддръжката.

С присъединяване в шампионата Вълев сподели съпричастност и насочи апел към всички да бъдат по-добри, дружелюбни и подготвени да подадат ръка! 

Всеки, който има опция, дано да помогне! 
IBAN: BG72TTBB94001527219179
BIC: TTBBBG22
Титуляр по сметка: Добромир Емилов Тодоров

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР