Владимир Стоянов - Владо Плацентата обяви, че е невинен и

...
Владимир Стоянов - Владо Плацентата обяви, че е невинен и
Коментари Харесай

Владо Плацентата: Няма доказателства, че съм бил в "Шейново" или че съм баща на детето



Владимир Стоянов - Владо Плацентата разгласи, че е почтен и изиска делото против него да тръгне по-бързо по време на съвещание на съда през днешния ден.

Стоянов е упрекнат, че е нанесъл побой над акушер гинеколога от болница „ Шейново” доктор Албена Гагова, тъй като тя отказала да му даде плацентата на новороденото му дете.

Стоянов показа пред магистратите свое мнение в 6 страници. В него обстойно коментира на съда какво е безотговорност и се базира на свидетелски показания, съгласно които е бил в болничното заведение, само че въобще не е нападал лекарката, в противен случай – той бил гонен по стълбите от „ към 50 годишно огромно (изглеждаше като разярена мечка) създание (в казусът посочено като жена), което да го преследва” (в курсив е непокътнат истинският текст и правопис на становището). Във въпросния текст той твърди още, че „ на процедура, НЯМА директни доказателства, че Стоянов е имал нещо общо с Майката, камо ли, че му е татко, и НЯМА никакви директни доказателства, че Стоянов е бил даже в Болница Шейново този ден, съобщи БТВ.

В мнението си Стоянов написа още, че „ е ВЕГЕТАРИАНЕЦ от 18годишен, а от 2018 е и ВЕГАН, който почита е цени животът във всичките му форми, а Г-жа Гагова е видно месоядно създание, което е разумно, да е желало за материална полза, да си сготви плацентата с лук и подправки…”

От съда обвиненият изиска да бъде освободен от разходи по делото; да му бъде направена психиатрична експертиза (но в „ неутрално и професионално заведение в София”), да бъдат заменени прокурорите и съдиите по делото, да му бъде присъдено адвокатско заплащане, да му бъде изплатено обезщетение за прекараното време в ареста от най-малко 15 000 лева и също така – да получи оправдателна присъда. „ Ако още вярвате че има късмет да е имало причинител, то дано си е НЕИЗВЕСТЕН, въпреки, че не знам по какъв начин и това ще стане, когато НЯМА доказателство, че е имало осъществено каквото и да е закононарушение (нарушаване на закона)!”, написа още в настояванията си Стоянов.

Пострадалата лекарка резервира безмълвие.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР