Владимир Савов е предложен за заместник-председател на Комисията за финансов

...
Владимир Савов е предложен за заместник-председател на Комисията за финансов
Коментари Харесай

Владимир Савов е предложен за зам.-председател на КФН

Владимир Савов е препоръчан за заместник-председател на Комисията за финансов контрол с сектор обезпечаване. Това излиза наяве от документите, оповестени на уеб страницата на Народното събрание. За член на комисията е препоръчан Петър Джелепов.

Очаквано кандидатурата на някогашния член на комисията Владимир Савов е единствената за може би най-горещия пост на заместник-председател в Комисията за финансов контрол. Докато бе член на комисията, Савов се занимаваше с създаването на бонус-малус системата за наложителната лавица „ Гражданска отговорност”. В експертните среди е считан за експерт и даже имаше очакване той да поеме поста от Илияна Христова, чийто мандат изтече през януари. Савов подаде оставка като член на комисията два дни преди да изтече неговия личен мандат.

Петър Джелепов, който от дълги години работи в Общинска банка, е препоръчан за член на комисията. След оставката на Савов – тя заседава без подобен. Кандидатурата също е единствена. И двете номинации са от Комисията за финансов контрол, ръководена от Бойко Атанасов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР