Владимир Путин забранил на руските командири да изтеглят войските от

...
Владимир Путин забранил на руските командири да изтеглят войските от
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Генерал Путин забранил изтеглянето от Херсон

Владимир Путин забранил на съветските командири да изтеглят войските от Херсон. Официални американски представители разкриват пред " Ню Йорк Таймс ", че президентът постоянно се меси във вземането на стратегически решения на бойното поле и предизвиква недоволство измежду военните. 

Вече втори ден в " самостоятелните " окупирани територии в Украйна се организират референдуми за присъединение към Русия. Президентът Джо Байдън увери, че Съединени американски щати и нейните съдружници приготвят спомагателни наказания, в случай че Кремъл анексира земите.

Шарл Мишел отива даже по-далеч. Председателят на Европейския съвет упорства Русия да бъде отстранена от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. По думите му страна, която е наказана от Общото заседание поради воденето на непредизвикана и голословна война би трябвало да бъде автоматизирано изключвана от органа.

Масова интервенция на Министерство на вътрешните работи бе извършена през днешния ден в Перник и Козлодуй 8 дни преди парламентарните избори. И в двата града има арестувани, за които се допуска, че са взели участие в схеми за пазаруване на гласове.

По 10 години затвор за дезертиране и отвод от готовност ще получават съветските бойци. Това излиза наяве от подписан през днешния ден декрет на президента Владимир Путин. Тези, които " непринудено " се предадат, ги чакат 15 години на топло.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР