Владимир Путин встъпи днес официално в длъжност като президент на

...
Владимир Путин встъпи днес официално в длъжност като президент на
Коментари Харесай

Владимир Путин: Русия няма време за губене

Владимир Путин встъпи през днешния ден публично в служба като президент на Русия.

"Напълно осъзнавам каква голяма отговорност нося към всички вас, към Русия ", сподели Путин.

Той сложи ръката си върху конституцията на гала в Андреевската зала на Големия кремълски замък и се закле да служи на съветския народ, да опазва правата и свободите му и да пази съветския суверенитет.

ВИЖТЕ ПРОМЯНАТА В ИМИДЖА НА ПУТИН В СНИМКИ

„ Русия няма време за губене, не един път се е изправяла пред компликации, само че постоянно се е възраждала като птицата Феникс " , съобщи той след полагането на клетвата.

Преизбран през март със 76,7 % от подадените на президентските избори гласове - най-високият резултат от идването му на власт - Путин управлява страната от 2000 година като държавен глава или държавен началник.

Putin set to be inaugurated for fourth term as president of Russia https://t.co/qSAaI8u19T
— BBC News (World) (@BBCWorld) May 7, 2018
"Смятам за мой дълг и за смисъл на моя живот да дам всичко от себе си за Русия, за нейното настояще и нейното бъдеще " , сподели съветският президент.

Путин изрази убедеността си, че неговата страна ще реализира пробив, тъй като е мощен екип, който може да се оправи с всевъзможни отговорности.

Той се изрази в поддръжка на надеждното застраховане на сигурността на Русия, за равноправно и взаимноизгодно съдействие с всички страни.

Путин показа "Русия за хората " - страна, която дава благоприятни условия за реализация на всеки човек - като основен ориентир на своята политика. По думите му Русия би трябвало да бъде модерна, и динамична и самоуверено да посреща провокациите, които й насочва времето. Да даде повече поле за изява "на бизнесмени, учени, хора на изкуството и всички, които се стремят към обновяване ".

Завръщането на Русия към ерата на Съветския съюз

Според международното мнение Путин е по-добър от Тръмп

Държавният глава изрази убеденост, че Русия ще пробие в редица сфери, с помощта на своето "свободно общество ", което възприема всичко ново и е отворено към прогрес, което отхвърля несправедливостта, застоя, бюрократичната безчувственост и всичко, което пречи на хората да разкрият цялостния си капацитет за реализация.

Путин съпостави комунизма с християнството

Как Путин употребява религията като оръжие

Встъпването му в служба бе известено с 30 оръдейни салюта. След като постави клетвата си, Путин, който е и висш главнокомандващ на въоръжените сили на Русия, отиде на Съборния площад.

Там той одобри доклад на командира на Президентския полк, който мина по-късно пред президента. Церемонията по-късно продължи с прекосяването на почетния кавалерийски конвой - 21 конника в униформи от времето на Отечествената война през 1812 година

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР