Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7

...
Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7
Коментари Харесай

Путин отказа да дава оценка за работата на Тръмп

Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила съобщи през днешния ден, че не може да дава оценки на работата на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, защото това е работа на народа на Съединени американски щати, съобщи ТАСС.

След среща с финландския държавен глава Саули Нинистьо президентът на Русия сподели в отговор на журналистически въпрос: "Що се отнася до избирането на президента Тръмп, това не е наша работа и не ние би трябвало да даваме оценка на работата на господин Тръмп на неговия висок пост ".

Путин изрази страдание, че руско-американските връзки се принасят в жертва на вътрешнополитическите процеси в Съединени американски щати. Той изрази вяра, че "сегашното положение на нещата все в миналото ще свърши " и тези връзки ще преминат "в друго качество ".

Путин добави, че в случай че Вашингтон наложи готвените нови наказания против Москва, това ще бъдат "действия с утежняващи условия и необикновен цинизъм " и че те са очевиден опит на Съединени американски щати "да обезпечат личните си ползи за сметка на своите съдружници ". Той акцентира, че решението за възможния съветски отговор на тези наказания ще бъде взето, когато те влязат в действие.

Руският президент заявява, че съдействието сред Русия и Китай не е ориентирано срещу друга страна и че то е "един от най-важните детайли на сигурността и стабилността в света ". На общата конференция финландският президент изрази схващане по отношение на руско-китайските военноморски маневри "Запад " в Балтийско море. Нинистьо също заявява, че идните учения "Аврора " в Балтийско море с присъединяване на Финландия и Съединени американски щати не са ориентирани към други страни и не са "дрънкане на оръжие ".

За сирийската рецесия Путин сподели, че основната цел на Русия е "окончателно прекъсване на кръвопролитията и обезпечаване на условия за спокойно политическо споразумяване ". Той добави, че е уведомил финландския си сътрудник "за обстановката към вътрешноукраинската рецесия ".
Владимир Путин е във Финландия във връзка 100-годишнината от независимостта на страната. През декември 1917 година, незабавно след болшевишката гражданска война, Финландия, която до тогава е била част от Руската империя, афишира самостоятелност, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР