Владимир Путин винаги е бил много дискретен и внимателен, когато

...
Владимир Путин винаги е бил много дискретен и внимателен, когато
Коментари Харесай

Коя е тайната избранница на Путин

Владимир Путин постоянно е бил доста предпазлив и деликатен, когато става въпрос за персоналния му живот. В доста редките случаи, когато са му задавани персонални въпроси, той е отказвал да дава отговор. Въпреки това от доста време вървят клюки, че съветският водач има връзка с доста по-младата от него някогашна гимнастичка Алина Кабаева (Путин е 69 години, а Кабаева - на 39) . Връзка, която съгласно доста издания, продължава от години. Още от времето, когато съветският президент към момента е бил женен.
 Илон Мъск, Владимир Путин и какво желае милиардерът от съветския президент
Когато Мъск провокира Путин

Залогът е Украйна

През 2008 година вестник Московский сътрудник оповестява, че Владимир Путин възнамерява да се разведе и да се ожени за Кабаева. Всички страни публично отхвърлят написаното да е истина, само че инцидентно или не, скоро по-късно вестникът е закрит. И макар че през 2013 година Путин афишира, че със брачната половинка му Людмила се развеждат, по този начин и не удостоверява да има връзка с Кабаева. Независимо от това обаче някогашната гимнастичка продължава да бъде спрягана за негова " годеница ", пишат от Stars Insider. От изданието сортират и някои обстоятелства за хипотетичната другарка на съветския президент.

Алина Маратовна Кабаева е родена на 12 май 1983 година в Ташкент, сегашен Узбекистан и тогавашен Съветски съюз. Кабаева има доста сполучлива кариера в художествената гимнастичка - спорт, с който се захваща на тригодишна възраст. Кабаева има 21 медала от Европейско състезание и 14 медала от Световно състезание.
 Снимка 574225

Освен упоменатите триумфи, Алина Кабаева печели два олимпийски медала. Първият е бронзов от 2000 година в Сидни. През 2004 година съветската гимнастичка печели златото на Олимпийските игри в Атина в самостоятелния многобой по художествена гимнастика.

От времето на върховата си форма е считана за една от най-хубавите в света. Има даже особено придвижване, което е кръстено на нейно име, а самата тя води съветския народен тим до голям брой златни медали.
 Снимка 574224

След сполучливата си кариера в художествената гимнастика, Алина Кабаева потегля по нов път - този на политиката .

Кабаева съставлява партия " Единна Русия " като народен представител в съветския парламент сред 2007 и 2014 година Твърди се, че по това време заплатата ѝ е 11 милиона рубли или към 140 хиляди щатски $.
 Марина Овсяникова, Русия и първият редактор в съветска държавна медия, който обществено се афишира срещу войната в Украйна
Руската журналистка, която се опълчи на Путин

Коя е Марина Овсяникова

През септември 2014 година Кабаева изоставя политическата си кариера и приема поста ръководител на борда на шефовете на Националната медийна група . Групата управлява главните медии в страната, в това число Известия, Канал 1 и РЕН ТВ.

Именно оттова стартира да оказва въздействие върху ежедневното изтичане на пропагандата на Кремъл, който по това време е в деен режим да оправдава анексирането на Крим.

Кабаева е мощно подложена на критика, както за неналичието на опит за този пост, по този начин и за голямата си годишна заплата (съобщава се, че е към 12 милиона щатски долара).
 Олга Смирнова, съветската примабалерина, която е срещу войната и напусна Русия
Руската примабалерина, която е срещу войната

Каква ще е ориста на Олга Смирнова

Не е ясно по кое време за пръв път се среща с Путин. Първата им обща фотография е от 2001 година, когато президентът награждава гимнастичката с медал за другарство - най-високо държавно отличие.

В свое следствие швейцарският вестник Zonntags Zeitung написа, че Кабаева е родила момче през 2015 г . в първокласна клиника край Лугано . На същото място през 2019 година ражда второ момче.

Според Sunday Times и Wall Street Journal някогашната гимнастичка е родила близнаци през 2019 година в Москва. Досега обаче няма единодушие по въпроса какъв брой тъкмо деца има тя, нито дали някое от тях (или всичките) са от президента Путин.
 Vogue Русия, Conde Nast и изтеглянето на медийната формация изцяло от Русия
И Vogue Русия стопира да излиза

Какво ще се случи със чиновниците на медийната група

И макар че връзката им продължава да бъде отричана и от Путин, и от Кабаева, в последно време все по-упорито се приказва, че двамата са дружно, само че го крият от обществеността.

Междувременно Обединеното кралство разшири листата си със наказания против Русия, включващ по-специално обичаната на Владимир Путин - Алина Кабаева, и някогашната брачна половинка на съветския президент Людмила, която в този момент носи името Очеретная.

Кабаева публично е включена в листата поради поста си като основен изпълнителен шеф на съветската Националната медийна група. Според английските управляващи, медиите, включени в тази група (сред тях и Канал 1), способстват за подкопаването на суверенитета и териториалната целокупност на Украйна, написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР