Владимир Путин ще има не една, а няколко опонентки на

...
Владимир Путин ще има не една, а няколко опонентки на
Коментари Харесай

Путин ще има няколко опонентки на следващите избори


Владимир Путин ще има не една, а няколко съпернички на идващите президентски избори. Това настояват локални медии. Няколко дами ще са измежду претендентите за съветски президент през 2018 година, оповестява Sputnik. Според вестник "Ведомости”, сред 5 и 7 представителки на нежния пол ще премерят сили на вота за държавен глава на Русия следващата година. Някои издания настояват, че се спряга даже името на дъщерята на някогашния кмет на Санкт Петербург Анатолий Собчак – телевизионната водеща Ксения Собчак, съобщи БГНЕС. Информацията идва към седмица, откакто бе обявено, че се търси жена, която да се изправи на президентски "дуел " с Путин.

Досега дами са се кандидатирали за държавен глава на Русия към този момент два пъти. През 2000 година актуалният ръководител на Централната изборна комисия (ЦИК) Ела Памфилова завоюва 1,01% от гласовете. През 2004 година Ирина Хакамада събра поддръжка от 3,84%.

Руските президентски избори са планувани за март 2018 година Кремъл към момента не е удостоверил дали Путин ще се кандидатира за идващ мандат. Последните изследвания на фондация " Обществено мнение " сочат, че за него биха дали своят вот 65% от съветските жители.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР